Automate your Marketing
with Womplify




 
elina's FotoPage

By: elina syaza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 6-May-2008 08:28 Email | Share | | Bookmark
special utk kawan kawan aku.....

ni ha...hasil kerja keras aku dua hari ni...dok semak semak album korang utk copy n paste gambo korang...aku grab gambo yang paling aku minat...gambo korang yang paling manisss sekali...tak lama lagi..aku tukar keje...tukar comp baru..mungkin tak sesenang sekarang....nak surf internet...nak buat fotopages bagai...isk sedih la pulak...musti aku rindu nak semak album korang...nak tengok gambo korang yang manis...
hari hari aku kat opis korang la penyeri nyer...tak bosan baca korang berborak kat kapet...walaupun kekadang aku tak joint...aku baca gak apa yang korang omelkan...kekadang buat aku ketawa sendiri..tersenyum sendiri...itu lah "korang"...KAWAN yang mesti aku rindui nanti...keep in touch ya...korang jangan lupakan aku ...



aizah, sue,yul,yana,ila,idah,yies, sya, ell,eda,zura,yati,kir, alia,fiza,her,ieda,sue kimi,lady, nas, reen,pipah,anne....dan semua lah....aku sayang korang....musti aku rindu kat korang nanti......


Monday, 5-May-2008 08:07 Email | Share | | Bookmark
aku hargai ilmu yang korang bagi.....

kelakar la hari ni.. .aku tak ada mood nak keje...almaklumla hari hari terakhir aku kat company ni...seharian keje aku ngadap fotopages ni..wat scrapping..hahahhaha..mmg makan gaji buta aku hari ni....kejap kejap aku pm si ila..tokey yang mahir wat scrapping ni...heheh..ngaco org jek keje aku...tak kisah la kan...share ilmu....aku suka...tq ila sebab sudi melayan pertanyaan aku...
dan timer kacih jugak pada kengkawan lain yang sedikit sebanyak bagi ilmu kat aku...aku sayang korang.....





Monday, 5-May-2008 07:32 Email | Share | | Bookmark
gambo kawin..kawin..kawin...heheheh

gambo penantin basi..hehehehe....






Monday, 5-May-2008 07:02 Email | Share | | Bookmark
happy mama's day....

alahaiii..tangan aku makin gatal nak buat semua ni...apa pun aku nak wish "happy mothers day"..utk semua ibu ibu kat dunia ni...ibu jari..ibu kaki...ibu ayam...ibu roti..ibu anak...wkakaka...









Monday, 5-May-2008 06:04 Email | Share | | Bookmark
hapdet...lagi...dan lagi...

yeah..aku tengah syok nak buat scrapping.....tq to ila - Mummy izz yang dah beri tunjuk ajar kat aku...cayang kamo semua....






[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net